onsdag 24 december 2008

GOd JUL!
Ha en härlig julafton, nu åker jag till morfar!

söndag 14 december 2008

x Lucia

Igår tittade jag på en Lucia-show på Helsingbors Ridhus. Eller ja, snarare i ridhuset förståss. Jag hade egentligen förväntat mig att det skulle vara roligare än vad det var, men det blev en del foton och det var trots allt ganska underhållande. :)

På fotat ser ni en isis som spelar fotboll, pga det dåliga ljuset blev inga foton särskilt bra, men personligen är jag förståss ganska förtjust i rörelseoskärpa... till viss gräns såklart.

torsdag 11 december 2008

x Spänningen stiger

"Jag kunde höra torkarbladen gnida mot bilens fönster, och se hur vattnet som samlat sig på vägbanan sprutade upp på Volvon bakom oss.
- Hur lång tid har vi på oss Malin? Mamma vände sig om och tittade stressat på mig.
- Det är tio minuter tills vi ska vara i aulan, och du missade nyss avtagsvägen, sa jag lugnt.
Mamma svor och gjorde en U-sväng mitt på den vältrafikerade vägen. Bilarna bakom oss tutade.
- Du kör som om du stulit bilen, sa jag irriterat. Ta det lite lugnt!
"

Nu blev ni lite nyfikna va (om inte, så kan ni ju alltid låtsas som det)? Det är faktiskt inte så spännade som det låter, för jag gör läxa... och det är inte ett dugg spännande kan jag meddela. Snart ska jag plugga om genteknik och robotar och lite till, för är lärare är konstig (hoppas han inte läser detta, för då lyckas jag väl få IG på direkten), och har gett oss 5 olika arbetsområden till ett prov. Helt sjukt, om jag får säga min mening. Imorgon fyller jag år, jaha, jaja. *woho*

måndag 1 december 2008

x Välkommen hem! ;D

Förlåt för att jag inte skrivit på ett bra tag nu, har inte haft den rätta känslan inne, och jag har inte fotat på jättelänge. Dessutom har skolan plötsligt kommit på att ojsan, det fanns visst en sådär 10 prov som vi glömt att ha och som måste vara gjorda innan jul.. i princip.

Förrsten, nu har Lotta kommit hem från USA! WIIE! Det måste kännas konstigt att vara tillbaka i Sverige efter att ha bott i Amerika i ett helt år. Kanske en lättnad, kanske jättejobbigt... vad vet jag? Jag menar, jag var över i en dryg vecka och det kändes som om allt var helt upp och ner när jag kom tillbaka, hur skulle det då kännas att vara borta så länge gånger 52? Det kommer jag nog aldrig få reda på... hoppas jag. Det skulle väl vara om mina föräldrar tryckte ner mig i en resväska och skickade mig till Australien, men den historien tar vi en annan gång.
*kort fundering*
Det hade inte förvånat mig om de hade gjort det, haha.

Glöm inte att kika in på min deviantart förresten!
http://mydawn.deviantart.com/